Nu ai nici un produs in cos.

Incearca
Cele mai noi reduceri

CÂȘTIGĂ UN PREMIU ROVUS!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER ȘI POȚI FI NOROCOSUL CÂȘTIGĂTOR!

Este timpul pentru o curățenie de excepție și confort terminc! Să dezvăluim împreună secretul unei case curate și primitoare – bețișoare aromate cu mirosul preferat? Aerisirea încăperilor de cel puțin o data pe săptămână? Un pămătuf de calitate? Sau poate spălarea podelelor cu o soluție special?

Dă-ne sfatul tău pentru o curățenie ușoară și eficientă și poți câștiga un Aparat de Curățat cu Aburi Nano pentru a te sprijini în atingerea unei curățenii de excepție în continuare. Vom colecta cele mai bune sfaturi și le vom posta pe Top Shop!

O casă curată și igienizată este acum mai importantă ca niciodată. Folosiți puterea naturală a aburului pentru a curăța, dezinfecta și igieniza cu Aparatul de curățat cu Aburi Nano, eficient împotriva murdăriei și germenilor. Puterea aburului este îmbunătățită cu noua tehnologia nano de curățare profundă, rapidă și ușoară. Include 3 accesorii pentru toată casa, inclusiv pentru textile.

CADOU INSTANTANEU, GARANTAT

Fiecare dintre abonații noștri va primi și un cupon de reducere. Puteți valorifica acest cupon chiar de la următoarea achiziție!

Campanie supusă unui regulament disponibul aici.

Prin înscriere confirm că sunt de acord cu termenii newsletter-ului și am luat la cunoștință faptul că îmi pot retrage oricând consimțământul.

Extragere: 09.08.2022

Cele mai noi reduceri

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER!

Promitem să te ținem la curent cu ofertele, reducerile, promoțiile Rovus, plus alte articole și informații folositoare.

* campuri obligatorii