Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

7 lucruri care nu stiai ca se pot curața cu un fier de călcat pe verticală

  1. Îndepărtarea grăsimii
  2. Igienizarea blaturilor de bucătărie
  3. Împrospătarea tapiseriei
  4. Curățarea rosturilor murdare din baie și bucătărie
  5. Decongelarea congelatorului
  6. Curățarea perdelelor de duș și a ușilor de sticlă ale cabinei de duș
  7. Ștergerea la perfecție a oglinzilor și geamurilor

1. Îndepãrtarea grãsimii

Un mod foarte eficient și ușor de a curãța grãsimea acumulatã pe pereții cuptorului este sã folosimi cãlcãtorul cu aburi. Îndreptați-l direct spre zona doritã și priviți cum depunerea se topește. Apoi ștergeți cu o lavetã.

2. Igienizarea blaturilor de bucãtãrie

Se pare cã aparatul de cãlcat cu aburi este, de asemenea, foarte eficient la curãțarea în profunzime a bucãtãriei și a bãii. Aburii fierbinți ajutã la distrugerea bacteriilor și a germenilor și pot fi folosiți pentru a igieniza suprafațele de lucru nefiind nevoie de niciun strop de soluție chimicã.

3. Împrospãtarea tapițeriei

Un mod imbatabil de a împrospãta tapițeria fãrã a o duce la curãțãtoria chimicã este folosirea aburului. Acționeazã eficient asupra perdelelor, a lenjeriei de pat și a tapițeriei de mobilã. Nu doar cã sterilizeazã țesãturile, ci le face și sã arate ca noi.

4. Curãțarea rosturilor murdare din baie și bucãtãrie

Cine sã fi spus cã un cãlcãtor cu aburi pentru haine poate rezolva și toate problemele legate de rosturi? Deși este greu de curãțat, murdãria care se depune între plãcile de faianțã și gresie din baie și bucãtãrie nu are nicio șansã în fața aburului fierbinte. Trebuie doar sã plimbați aparatul de-a lungul liniilor de rost și veți vedea cu ochii dumneavoastrã cum se curãțã.

5. Decongelarea congelatorului

Dacã vã doriți o metodã de a grãbi procesul anual de decongelare a congelatorului, cãlcãtorul cu aburi este soluția pentru dumneavoastrã. Trebuie doar sã nu uitați sã îl utilizați cu atenție (întrucât este un aparat electric) și sã evitați contactul direct cu apa, în timpul decongelãrii.

6. Curãțarea perdelelor de duș și a ușilor de sticlã ale cabinei de duș

Umiditatea din baie, în special din zona dușului, duce la apariția enervantã a mucegaiului. Poate veți fi surprinși sã aflați cã murdãria de pe perdelele de duș și de pe ușile cabinei de duș poate fi îndepãrtatã rapid cu ajutorul aburului și, în același timp, igienizați suprafața.

7. Ștergerea la perfecție a oglinzilor și a geamurilor

Cãutați o metodã de a șterge oglinzile și geamurile care sã nu lase urme? Folosiți aparatul de cãlcat cu aburi și priviți cum praful și murdãria dispar pur și simplu.