Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Avantajele fierului de călcat fără fir

  • Portabilitatea
  • Cablul rãsucit
  • Greutate
  • Siguranta

Portabilitatea

Având un cablu de doar 2 m lungime, majoritatea călcătoarelor te țin prizonier lângă priza electrică. Când folosești un fier de călcat fără fir poți călca haine oriunde dorești. Urmăriți emisiunile TV preferate în timp ce călcați, făcând ca aceasta să fie o experiență plăcută.

Cablul răsucit

De-a lungul anilor, cablul se poate răsuci, înnodându-se, ceea ce îl face mai scurt și îngreunează mult călcarea hainelor. Uitați de momentele în care cablul se prinde sub piciorul mesei de călcat sau atârnă de cealaltă parte și petreceți mai mult timp călcând efectiv, în loc să îl tot așezați în poziția corectă. Un călcător fără fir vă permite să călcați exact așa cum vreți.

Greutatea

Poate nu pare cine știe ce, dar eliminarea greutății suplimentare a cablului ușurează călcarea hainelor. Un călcător mai ușor vă lasă mai multă energie pentru a călca mai repede.

Siguranța

Folosirea unui fier de călcat fără fir vă scapă de multe dintre pericolele presupuse de această activitate. Ați terminat cu cablurile încâlcite și nu vă mai împiedicați în ele, riscând să vă răniți.