Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Tratament cu aburi pentru față

  1. Spãlați-vã și demachiați-vã fața, baia de aburi deschide porii, astfel încât este esențial ca tenul sã fie curat. Nu exfoliați tenul înaintea bãii de aburi - poate crește probabilitatea ca tratamentul cu aburi sã vã irite pielea.
  2. Pregãtiți apa fie într-un bol, fie în dispozitivul dumneavoastrã pentru față. Pentru mai mult rãsfãț, adãugați puțin parfum sau chiar pliculețe cu ceai de plante.
  3. Țineți fața deasupra aparatului de aburi preț de aproximativ 10 minute. Închideți ochii și inspirați adânc, lãsând ca aburii calzi sã vã trezeascã fața la viațã și sã deschidã porii.
  4. Pasul urmãtor este sã folosiți o masã pentru a extrage impuritãțile din porii deja deschiși. O mascã de lut sau una doar de miere este bunã. Lãsați-o pe fațã timp de aproximativ 15 minute înainte de a o spãla ușor cu apã cãlduțã. Dacã nu vreți sã aplicați o mascã, clãtiți doar fața cu apã proaspãtã dupã ce ați terminat baia de aburi.
  5. Acum e timpul sã închidem porii la loc! Acest pas este important dupã tratamentul facial pentru ca impuritã?ile sã nu vã intre în pori. Folosirea unei loțiuni tonice dupã baia de aburi face ca tenul sã arate tonifiat și proaspãt. Oțetul din cidru de mere este un tonifiant natural excelent. Încercați-l!
  6. Ultimul pas al tratamentului este aplicarea unei creme hidratante, pentru a menține hidratarea tenului.  Aplicați uniform crema dumneavoastrã hidratantã preferatã sau încercați un ulei de catifelare a feței, cum ar fi uleiul de cocos, uleiul de jojoba sau uleiul de argan. Fiți atentã la ingredientele uleiurilor. Verificați sã fie naturale și sã nu conținã niciun aditiv chimic cu acțiune puternicã.