Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Click & Collect - comanda online pe site si ridica produsele din cel mai apropiat magazin, gratuit.

Click & Collect

Click & Collect iti permite sa comanzi online pe site si sa iti ridici comanda din cel mai apropiat magazin, gratuit.

Cum pot comanda produse online si sa le ridic din magazin?

Fiecare produs detine informatii despre valabilitatea stocului si posibilele metode de livrare. Daca optezi pentru ridicarea din magazin, in maxim 24 ore de la plasarea comenzii, vei fi contactat pentru confirmarea disponibilitatii si pentru a stabili data exacta pentru ridicarea comenzii..

De indata ce vei decide ce produse doresti, le poti adauga in cosul de cumparaturi. Magazinul de la care le poti ridica va putea fi ales doar in etapa a doua a procesului.

  • Urmeaza acesti pasi

  • 1.

    Decide care este produsul

  • 2.

    Selecteaza Click & Collect

  • 3.

    Plateste online si ridica din magazin

Procedura pentru ridicarea produselor

Dupa ce comanda a fost finalizata, vei primi confirmarea comenzii pe adresa de e-mail. In maxim 24 de ore de la plasarea comenzii vei fi contactat de catre un coleg din magazinul selectat pentru confirmarea disponibilitatii produsului si stabilirea zilei de ridicare a comenzii.

Asigura-te ca ai cu tine confirmarea comenzii (online sau printata) si un act de identitate, astfel incat sa te putem identifica. Vom verifica datele si iti vom oferi pachetul.

Cand imi voi putea ridica produsele?

De indata ce comanda este gata de preluare, te vom contacta. In termen de 24 de ore vei fi contactat telefonic de catre magazin pentru a-ti oferi informatiile exacte despre data la care iti poti ridica comanda.

Ai si alte intrebari? Citeste FAQ..