Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

DESPRE NOI

Istoricul Rovus

Marca noastră a apărut în anul 2005, când compania Studio Moderna a remarcat potențialul de marketing al sectorului de curățenie - cu produsele de curățenie. Astfel s-a ajuns la ideea înființării unei mărci noi, Rovus, care s-a impus încet pe piață.

Primul produs pe care l-am dezvoltat și introdus a fost unul dintre cele mai de succes în categoria menționată: aspiratorul ROVUS AQUA POWER. Acest produs tipic pentru vânzarea directă la TV a fost primit excelent de consumatori, datorită faptului că garanta aer cu 99% mai curat și mai proaspăt în casele noastre. Popularitatea sa era perfect justificată, deoarece la vremea aceea era unul dintre cele mai avansate aspiratoare, prevăzut cu un sistem de filtrare cu apă performant și cu mai multe filtre normale îmbunătățite, plus unul HEPA. Odată cu dezvoltarea tehnologiei, produsul a fost îmbunătățit de două ori până în 2013, dar reușise, în acest interval, să cucerească inimile a multor consumatori care prețuiesc toate avantajele unei locuințe curate.

Succesul mărcii Rovus este susținut credibil de faptul că am vândut peste XXX de produse în ultimii ani. Reacția pozitivă pe care am primit-o din partea clienților noștri indică existența unei noi oportunități de afaceri prin dezvoltare susținută. Ne-am străduit să satisfacem nevoile clienților noștri, care au așteptat și și-au dorit produse inovatoare, eficiente și unice, care să ușureze și să eficientizeze activitatea de curățare și, mai mult decât orice, care să reducă la jumătate timpul dedicat curățeniei.
Odată cu lansarea unui nou produs în 2008, CĂLCĂTORUL DE HAINE CU ABURI, am pătruns într-un nou segment de piață și, în același timp, am creat o tendință cu totul nou - călcarea cu aburi pe verticală.

Spiritul nostru progresist s-a manifestat în continuare prin următoarea generație de produse Rovus - aspiratoarele robotice SMART POWER, care au reprezentat o versiune mai accesibilă a acestui tip de aspiratoare de pe piață.
În 2014, odată cu colecția cunoscută ca BLUEPOWER G1, marca a avut parte de o recunoaștere și mai largă. Întreaga colecție consta din produse extrem de inovatoare - de la aspiratoare multi-ciclonice, robotice și electrice/manuale la călcătoare cu aburi și produse unice de curățare a ferestrelor.

Rovus astăzi și pe viitor

Dezvoltarea mărcii și extinderea varietății de produse puse pe piață au fost extrem de bine primite de clienți, care au încurajat o extindere și mai mare, motiv pentru care putem anunța cu mândrie lansarea a peste 50 de produse în diferite categorii, în anul care vine - 2017.

Prin urmare, pornind de la recenziile și reacțiile pozitive primite de la clienți, am îmbunătățit simțitor colecția BLUEPOWER G2, am extins oferta de articole diverse din colecția GOLD, care promite produse pe bază de aburi și de îngrijire a hainelor. De asemenea, vom prezenta mai multe produse inovatoare din gama noastră normală: de la articole de curățare multifuncționale la articole de bricolaj, dar și o varietate de produse de renovare și multe altele.

Pe viitor, Rovus se străduiește să ofere și mai multe produse din categoriile existente de curățenie, îngrijirea casei și a hainelor, precum și de renovare. Ne propunem să pătrundem și în alte zone, cum ar fi îngrijirea personală, pe latura de prevenire și multe altele, pentru a satisface pe deplin nevoile clienților noștri.
În toți acești ani, Rovus nu și-a trădat nici măcar o dată scopul inițial și ajută în continuare la simplificarea vieții noastre; ROVUS - PENTRU O VIAȚĂ MAI UȘOARĂ.

2005

Apariția mărcii Rovus

2006

Primul produs dezvoltat și introdus - aspiratorul ROVUS AQUA POWER

2008

Lansarea Călcătorului de haine cu aburi lansează un nou trend pe piața călcătoarelor verticale

2014

Noua colecție BLUEPOWER G1

2016

Lansarea produsului bestseller: Rovus Mop cu pulverizator

2017

Lansarea bestseller-ului Rovus Handy Heater

2018

Lansarea bestseller-ului: Rovus Arctic Cooler

2019

Promisiuni că pe viitor vom lansa produse versatile care să răspundă celor mai multe nevoi ale clienților noștri