Rovus 360 line

Gama Rovus
360

Clean anything

Curăță
orice.

Experimentează eficiența cu o gamă completă.

Vacuum anything

Aspiră
oriunde.

Experimentează eficiența cu o gamă completă.

Pump anything

Compresor de aer
pentru orice situație.

Experimentează eficiența cu o gamă completă.

Accesorii complete pentru curățare, aspirare și pomparea aerului.

Experimentează eficiența cu o gamă completă.

  • FĂRĂ FIR

  • PORTABILE

  • PUTERNICE

FOLOSEȘTE-LE ORIUNDE. ORICÂND. ADAUGĂ ACCESORIILE DE CARE AI NEVOIE

Uniteatea pricipală și bateria de 2000 mAh se conectează cu o gamă largă de accesorii pentru curățare, pompare a aerului și aspirare.

Toate aceastea formează un set complet de unelte puternice și portabile, care te vor ajuta să cureți, să umfli sau să măsori presiunea, să aspiri, oriunde te-ai afla; afară sau oriunde te poartă drumurile.

Anywhere

Puterea de curățare a apei cu înaltă presiune, oriunde ai nevoie

Curăță mai eficient cu acest aparat de spălat cu presiune, fără fir și furtun de 6m care poate extrage apă dintr-o sticlă, găleată, râu sau orice altă sursă, acasă sau afară, oriunde aveți nevoie de ea. Motorul puternic oferă o presiune de de 22 de bari cu care puteți curăța eficient orice murdărie, cu setul care include, de asemenea, un rezervor de săpun pentru murdărie dificilă, care necesită o curățare mai amănunțită.

599,00 LEI

Putere versatilă de aspirare în mâinile tale

Aspiratorul manual este compact, dar puternic, oferind până la 30 de minute de utilizare dintr-o singură încărcare cu 5 kPa de putere pură de aspirație, suficient pentru curățarea rapidă a murdăriei sau a murdăriei zilnice din interiorul casei. Designul fără fir înseamnă că îl puteți folosi oriunde îl puteți transporta – acasă, în mașină, garaj sau birou, chiar și în camping.

99,00 LEI

Umflă, dezumflă și verifică presiunea ușor, fără a fi nevoie să bagi ceva în priză

Compresorul de aer funcționează cu unitatea principală a aparatului de spălat cu presiune Rovus 360 și poate fi folosit oriunde aveți nevoie pentru a umfla sau dezumfla ceva în siguranță sau pentru a efectua o citire precisă a presiunii, fără a fi nevoie de o sursă de alimentare de la rețea.

129,00 LEI

Clienți mulțumiți

  • Îmi place că o pot pune în rucsac când merg cu bicicleta, așa pot curăța bicicleta după coborârea de pe munte lângă un râu sau un pârâu. În acest fel, mașina mea rămâne curată.

  • Ai o călătorie lungă cu copiii tăi? Vor mânca, știi că o vor face. Iar mâncarea și alte resturi vor fi peste tot. Ei bine, acum nu trebuie să-mi fac griji, deoarece Hand Vac este întotdeauna în mașina mea și îl pot încărca doar când bateria este descărcată.

  • Am campat toată viața mea și acum pot în sfârșit să umflu salteaua pe care dorm în vacanță, să aspir cortul și să scap de frunze și o pot curăța înainte de a mă îndrepta spre casă. Și am nevoie doar de o sticlă de apă pentru a face acest lucru. Nu este necesar curent de la rețea. Bateria își face treaba cu brio.