Gama Rovus Nano

Protejează fiecare colț al casei tale

Nano Line Product

Experimentează curățenia în profunzime la nivel nano

Tehnologia inovatoare Rovus Nano reprezintă un pas important în evoluția curățeniei. Pășește cu noi în lumea rezultatelor superbe de curățenie.

  • Elimină până la 99,9% dintre bacterii și virusuri

  • Prietenos cu mediul

  • Economic

Nano-particulele sunt pretutindeni, în aerul pe care îl respirăm, în patul în care dormim și pe podeaua pe suprafața căreia se joacă cei mici.

Tehnologie avansată care folosește forța naturii

Tehnologia Rovus Nano creează o pulverizare de abur cu presiune înaltă, consistentă și puternică. Temperatura și presiunea ridicate au ca rezultat o coliziune intensivă a moleculelor de apă, expulzând aburul uscat cu nanoparticule și ioni negativi de calitate.

Ionii negativi se găsesc preponderent în jurul apei în mișcare și sunt, de asemenea, cunoscuți ca vitamina din aer. Aceștia extrag hidrogenul din proteina exterioară a virusurilor și astfel îi elimină cu ușurință fără substanțe chimice.

Tehnologia Rovus Nano produce doar cei mai eficienți ioni negative care distrug germeni inactivi și alergeni din casa ta, într-un mod 100% sigur, sănătos și ecologic.

Aburul Nano – un nou concept al puterii de curățare eficiente

Paarticulele de abur Rovus Nano pătrund în cel mai adânc nivel, la nivel microscopic al materialului. Acolo, acestea reușesc să elimine bacterii unde particulele normale de abur nu ajung.

Abur Nano
Abur normal

Protejează casa

Atât de sigur, pentru orice suprafață

Paarticulele de abur Rovus Nano pătrund în cel mai adânc nivel, la nivel microscopic al materialului. Acolo, acestea reușesc să elimine bacterii unde particulele normale de abur nu ajung.

Sterilizează casa

Aburul elimină cu blândețe și eficiență mirosurile neplăcute și 99,9 % din bacterii, precum Escherichia coli și salmonella aertrycke, transformându-ți casa într-un mediu de trai curat și sigur.

Gata de utilizare în câteva secunde

Tehnologia Rovus Nano™ face ca fluxul de abur constant să pornească în câteva secunde, transformând procesul de curățenie într-unul mai rapid, mai ușor și mai eficient.

Ești gata să experimentezi toate avantajele tehnologiei cu abur Rovus Nano?