Gama Rovus Nano

Protejează fiecare colț al casei tale

Nano Line Product

Experimentează curățenia în profunzime la nivel nano

 

Gama inovatoare Rovus Nano reprezintă un pas important în evoluția curățeniei. Eficiente, prietenoase cu mediul și economice, produsele Nano transformă mediul casei tale într-unul mai bun, mai sigur și mai curat pentru tine și familia ta.

 
 
  • Elimină până la 99,9% dintre bacterii și virusuri

  • Prietenos cu mediul

  • Economic

 
 

Patru sisteme, tehnolgie eficientă și cea mai înaltă putere de curățenie – Gama Rovus Nano facilitează un mediu mai sănătos, mai sigur și mai plăcut.

 
Abur Nano

Nano-particulele sunt invizibile pentru ochiul uman, însă pot fi extrem de eficiente. Tehnologia avansata cu abur nano, folosește puterea naturii pentru a distruge 99,95 % din bacterii și germeni. Datorită dimensiunii nano, vaporii emanați cu tehnologia Rovus nano pătrund adânc în material, la nivel nano. Elimină bacteriile la un nivel la care particulele normale de vapori nu pot ajunge.

Tehnologia cu abur nano

Abur Nano

 
 
Filtrare HEPA H13

Pericolele de la nivelul aerului din casa ta necesită o soluție eficintă 360° grade. Filtrarea de înaltă calitate HEPA 13 oferă 99,95 % efciciență capturând și cele mai mici nano particule în timp ce tratamentul antibacterian elimină amenințările invizible și crează un mediu sigur în casă.

Protejează casa

Filtrare HEPA H13

 
 
 
Ionizare

Praf, bacterii, polen, fum și alți alergeni sunt doar cateva exemple de particule care se găsesc în casă. Crearea de ioni negativi și eliminarea ionilor pozitivi transformă mediul într-unul mai sigur. Gama Rovus nano produce ioni negativi de cea mai înaltă calitate. Aceștia extrag hidrogen din învelișul proteic al virusurilor, astfel sunt eliminați cu ușurință, fără chimicale, eliminând germeni și alergeni într-un mod 100% sigur, sănătos și ecologic.

Crează un mediu mai sigur

Ionizare

 
 
Lumina UV-C

Nano particulele sunt pretutindeni, în aerul pe care îl respirăm, pe suprafețe și chiar în pat. Lumina UV-C distruge 99,9 % din microorganisme, eliminând pericolele invizible din casa ta. Crează o casă sigură, fără virusuri și bacterii pentru bunăstarea familiei tale.

Dormi fără griji

Lumina UV-C

 
 
 

Ești gata să experimentezi toate avantajele produselor Rovus Nano?