Gama Rovus Nano

Protejează fiecare colț al casei tale

Nano Line Product

Experimentează curățenia în profunzime la nivel nano

 

Gama inovatoare Rovus Nano reprezintă un pas important în evoluția curățeniei. În doar câțiva pași poți avea o casă mai sigură și mai sănătoasă. Filtrul HEPA H13 reține și cele mai mici nano-particule cu eficiență de 99,95%, transformând mediul într-unul sigur și fără substanțe alergene sau periculoase în aer.

 
 
  • Elimină până la 99,9% dintre bacterii și virusuri

  • Prietenos cu mediul

  • Economic

 
 

Nano-particulele sunt pretutindeni, în aerul pe care îl respirăm, în patul în care dormim și pe podeaua pe suprafața căreia se joacă cei mici.

Filtrează pentru un mediu mai sigur

 

Nano-particulele sunt reținute pe măsură ce trec prin fluxul de aer al dispozitivului și intră în contact cu fibrele din filtru, rămânând blocate la prima atingere, sau efectiv zdrobindu-se una de cealaltă în timp ce sunt absorbite în fibrele filtrului HEPA.

 
 

Filtrarea HEPA reține chiar și cele mai mici particule, precum praful, microbii și alergenii până la 2,5 PM și curăță aerul cu eficiență până la 99,95 %.

 
 

Învelișul special, anti-bacterian previne dezvoltarea bacteriilor pe suprafața filtrului. Astfel ne asigurăm că nu vor fi mirosuri neplăcute emanate din filtru.

 
 

Comparație între HEPA și un filtru obișnut

 

Filtrele obișnuite pot reține particule cu dimensiuni de până la 0.12 micrometri în timp ce filtrul HEPA poate reține particule chiar mai mici, de până la 0.01 micrometri.

Beneficiile pentru sănătate ale filtrării aerului

Spori de mucegai, mătreață de la animalele de companie, polen și alte impurități din aer sunt câteva din principalele cauze ale alergiilor și ale atacurilor de astm. Filtrarea HEPA H13 te asigură că particulele iritante sunt îndepărtate din aerul respirat, prevenind astfel problemele de sănătate.

 
 
Îndepărtează 99,95 % din impuritățile aerului

Un filtru este clasificat ca fiind HEPA H13 doar dacă îndeplinește anumite standarde. Acesta necesită capacitatea de a elimina majoritatea impurităților din aer. Crează un mediu fără alergeni, germeni, bacterii și mirosuri neplăcute cu noua tehnologie de nano filtrare.

 
 

Ești gata să experimentezi toate avantajele de filtrare ale produselor Rovus Nano?