Gama Rovus Nano

Protejează fiecare colț al casei tale

Nano Line Product

Experimentează curățenia în profunzime la nivel nano

 

Gama inovatoare Rovus Nano reprezintă un pas important în evoluția curățeniei. În doar câțiva pași poți avea o casă mai sigură și mai sănătoasă. Bacteriile și virusurile sunt eliminate din aer cu ajutorul ionilor negativi. Apariția atacurile astmatice și a alergiilor se reduce datorită unui aer mai curat, fără alergeni sau agenți iritanți. Respiră aer mai sănătos.

 
 
  • Elimină până la 99,9% dintre bacterii și virusuri

  • Prietenos cu mediul

  • Economic

 
 

Nano-particulele sunt pretutindeni, în aerul pe care îl respirăm, în patul în care dormim și pe podeaua pe suprafața căreia se joacă cei mici.

Îți mai amintești chimia din liceu?

 

Ionizarea este procesul în care un atom pierde un electron. Ionizarea crează ioni negativi folosind electricitatea și îi eliberează în aer. Acești ioni negativi atrag particulele încărcate pozitiv din aer, precum praful, bacteriile, polenul, fumul și alți alergeni, îndepărtându-i din aer.

 
 

Aer mai bun pentru respirație sănătoasă

 

Ionizarea aerului ajută la eliberarea încărcării electrostatice. În mod concentrat, ionizarea duce la curățarea aerului, eliminând virusruile și bacteriile și blocând posibilitatea răspândirii infecțiilor în aer.

 
 

Ești gata să experimentezi toate avantajele ionizării cu produsele Rovus Nano?