Gama Rovus Nano

Protejează fiecare colț al casei tale

Nano Line Product

Experimentează curățenia în profunzime la nivel nano

 

Gama inovatoare Rovus Nano reprezintă un pas important în evoluția curățeniei. În doar câțiva pași poți avea o casă mai sigură și mai sănătoasă. Lumina UV-C distruge eficient 99,9 % dintre nano-organisme.

 
 
  • Elimină până la 99,9% dintre bacterii și virusuri

  • Prietenos cu mediul

  • Economic

 
 

Crează un mediu mai sigur la tine acasă

 

Microorganismele prezente în aer și pe suprafețe, precum virusuri, bacterii și germeni îți pot pune în pericol sănătatea și contaminează totul de la podea, pat, canapea și aer. Lumina UV-C este absorbită ân AND-ul microorganismelor, distruge structural și dezactivează celulele vii. Virusurile au cea mai simplă structură așa că sunt eliminate primele. Lumina UV-C light favorizează o dezinfectare în profunzime. Virusurile, bacteriile, germenii, acarienii și fungii sunt eliminați eficient, pentru suprafețe dezinfectate.

 
 

Un somn liniștit, fără acarieni

 

Pe măsură ce lumina UV-C pătrunde adânc în suprafețe și material, te vei asigura de un somn fără musafiri nepoftiți. Virusurile, bacteriile, mucegaiul și fungi devin istorie. Creează un mediu sigur pentru tine și familia ta. Dormi mai bine atunci când respiri mai bine.

 
 
Știai că?

Microorganismele nu pot dezvolta rezistență la spectrul UV-C. Prin urmare ai o soluție ecologică de dezinfectare, fără chimicale nocive. Pune bunăstarea familiei tale pe primul loc și creează un meidu mai sigur.

Ești gata să experimentezi toate avantajele lumini UV-C cu produsele Rovus Nano?