Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Top Shop lanseaza primul magazin virtual din România

 

București, 7 mai 2020 – Top Shop lansează primul magazin virtual din România, în această perioadă de distanțare fizică, pentru a ajuta clienții să aleagă cel mai potrivit produs pentru ei, consiliați printr-un apel video, de un angajat, ca și când s-ar afla în magazin.

Produsele Top Shop, Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Wellneo, Rovus, branduri oferite de Studio Moderna, vor putea fi cumpărate de acum din magazinul virtual, comandate de acasă. Clienții vor beneficia de ajutorul unui reprezentant de vânzări care le va arăta produsele din mai multe unghiuri și le va explica toate beneficiile.

“Prin acest magazin virtual, am vrut să fim mai aproape de clienții noștri, păstrând distanța. Am dorit să le aducem o parte din experiența trăită până acum câteva luni în magazinele noastre, care acum sunt închise, și să își poată comanda produsul dorit, online de data aceasta, însă păstrând farmecul interacțiunii umane cu reprezentantul de vânzări, care îi va sfătui și le va arăta podusele prin intermediul unui apel video” - Zoltan Pilecki, Director General Studio Moderna România.

Clienții care doresc să facă o vizită virtuală în magazinele Top Shop sau Dormeo, trebuie să completeze datele de contact pe https://www.top-shop.ro/  și vor fi sunați de un consilier care îi va însoți, printre rafturi, virtual. La final, orice produs achiziționat este livrat la domiciliul clientului. Magazinul virtual este deschis de luni până vineri, între orele 915 și 17.15.

Cele mai multe magazine Top Shop și Dormeo sunt situate în mall-uri, care acum sunt închise și nu este încă o dată exactă când vor fi deschise, în contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, acest magazin virtual poate fi o variantă de care mulți clienți se pot bucura, comandându-și un produs despre care află și văd mai multe decât dintr-o fotografie și o scurtă descriere.

Descoperă magazinul virtual aici https://www.top-shop.ro/magazinul-virtual

 

Astăzi este despre voluntarii noștri. Despre cei care s-au implicat trup și suflet în susținerea campaniei Avem grijă să-ți fie bine. Și care au pus necesitățile și siguranța clienților noștri pe primul loc. Despre cei care ne-au ajutat să creăm povești emoționante care ne-au hrănit sufletul și ne-au adus bucurie și recunoștință. Despre cei care au schimbat viața clienților noștri și le-au oferit alinare și un zâmbet.

Astăzi este despre ei, voluntarii Studio Moderna, care au demonstrat că mai presus de orice suntem oameni și că esența noastră este bunătatea. Ei sunt adevărații noștri eroi!

Ne plecăm capetele în fața lor și le mulțumim pentru că ne-au ajutat să privim încrezători către o lume mai bună. O lume pe care am reușit să o creăm Împreună!

 

#ÎmpreunăCreămOLumeMaiBună #StudioModerna #AvemGrijăSăÎțiFieBine #MereuAlăturiDeTine

 

 

STUDIO MODERNA LANSEAZĂ CAMPANIA DE SOLIDARITATE

AVEM GRIJĂ SĂ-ȚI FIE BINE

 

 

București, 22 aprilie 2020 – În contextul pandemiei de coronavirus, Studio Moderna vine în sprijinul comunității prin intermediul campaniei Avem grijă să-ți fie bine. Compania donează clienților săi din categoriile vulnerabile un număr de 100 de pachete, realizate special pentru a le acoperi nevoile esențiale, și pune la dispoziția acestora un număr de telefon pentru a-i ajuta cu necesarul de cumpărături zilnice.

Clienții Studio Moderna din categoriile vulnerabile (persoane în vârstă și persoane cu dizabilități) vor primi sprijin din partea companiei pentru a putea depași această perioadă dificilă, prin intermediul campaniei de responsabilitate socială Avem grijă să-ți fie bine. Inițiativa a fost lansată pentru a sublinia misiunea companiei, aceea de îmbunătăți starea de bine, casa și stilul de viață al tuturor, creând o lume mai bună.

Niciunul dintre noi nu a știut că vom asista la una dintre cele mai dificile crize din viața noastră. În acest moment, cel mai important lucru pentru fiecare dintre noi este să ne protejăm viața și sănătatea. Noi vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne proteja angajații, clienții, partenerii și colaboratorii. Credem că esența oamenilor este bunătatea și, altfel, depunem toate eforturile și utilizăm toate resursele noastre pentru a crea o lume mai bună. Acestea sunt motivele pentru care am lansat campania Avem grijă să-ți fie bine. Pentru a arăta că numai împreună suntem puternici și putem depășim orice obstacol”, a declarat Zoltan Pilecki, Director General Studio Moderna România.

Astfel, compania Studio Moderna va dona clienților din categoriile lipsite de ajutor, un număr total de 100 de pachete care conțin alimente de bază și produse pentru igiena personală, realizate special pentru a le acoperi nevoile esențiale. În plus, voluntarii companiei vor asigura livrarea gratuită a pachetelor.

Mai mult, respectând promisiunea realizată clienților de a le îmbunătăți starea de bine, voluntarii Studio Moderna vor livra gratuit cumpărăturile tuturor persoanelor vulnerabile, clienți ai companiei, din orașele Bacău, Brăila, București, Buzău, Constanța, Focșani, Galați, Oradea, Vâlcea, Tg Jiu. Compania a pus la dispoziția persoanelor vizate numărul de telefon 021 407 66 63, pe care acestea îl pot apela pentru a solicita ajutor în asigurarea necesarului de cumpărături zilnice. Voluntarii Studio Moderna vor prelua comenzile, vor realiza cumpărăturile și în final le vor livra gratuit la domiciile clienților, aceștia din urmă achitând doar contravaloarea cumpărăturilor conform bonului fiscal.

Campania Avem grijă să-ți fie bine prezintă și o componentă dedicată sănătății și siguranței angajaților companiei. Astfel, încă din luna martie, o parte dintre angajații Studio Moderna lucrează de acasă, iar în cazul celor pentru care acest lucru nu a fost posibil, compania a luat cele mai stricte măsuri de siguranță pentru a le proteja sănătatea. Studio Moderna oferă în permanență angajaților săi din linia întâi echipamente de protecție, igienizează cu regularitate spațiile în care aceștia își desfășoară activitatea și a organizat lucrul la depozit cu două echipe pentru a reduce riscul contaminării sau blocării totale a activității. Mai mult, pentru a limita răspândirea virusului și a-și proteja angajații și clienții, începând cu 23 martie compania a închis temporar toate magazinele fizice.

 

Studio Moderna recomandă tuturor persoanelor să respecte recomandările autorităților și să rămână acasă pentru protecția lor și pentru a preveni răspândirea virusului, și dorește să își asigure clienții că echipele Studio Moderna îi vor ajuta cu tot ceea ce este necesar pentru a-și petrece într-un mod plăcut și în siguranță timpul alături de cei dragi.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:

 

 

Studio Moderna România

Emilia Harabagiu

E-mail:emilia.harabagiu@studio-moderna.com

T +40 727 737 588

 

 

Despre Studio Moderna

Studio Moderna este un retailer omni-channel prezent în 21 de țări din Europa Centrala și de Est. Cu peste 25 de ani de experiență, Studio Moderna oferă clienților săi soluții inovatoare pentru casă, sănătate și wellness prin brandurile Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Wellneo, Rovus și Top Shop.

 

Vezi comunicatul de presă AICI

 

Magazinele noastre au intrat in ”concediu de odihna”. Dar site-urile noastre, colegii care lucrează de acasă și echipele de livrare rămân 100% la dispoziția ta în aceasta perioadă.

Dragi clienți,

Bunăstarea și sănătatea angajaților noștri și a voastră, clienții noștri, sunt prioritatea noastră. La fel ca voi, suntem o echipă formată din mame și tați, membri ai comunității și oameni care fac tot posibilul să se adapteze la acest nou normal.

Știm că momentele grele pot dezvălui tot ce este mai bun în oameni - astfel descoperim în mod creativ noi modalități de a rămâne conectați între noi. După cum știți deja, toate magazinele noastre au fost închise momentan. Suntem disponibili online, prin telefon sau rețelele sociale. Livrăm în mod sigur, astfel încât să puteți rămâne acasă și să fiți în siguranță.

Până când ne vom întâlni din nou online sau personal, echipa noastră va continua să vă facă timpul petrecut acasă cât mai liniștit și confortabil.

Stai acasă, dormi bine și nu înceta niciodată să visezi. Suntem cu toții împreună.

Studio Moderna

 

CEO Jan Heere - Studio Moderna

În ultimii 27 ani, Studio Moderna s-a angajat să ofere produse care vă ajută să vă îmbunătățiți starea de bine, casa și stilul de viață.

În aceste moment incerte, mai mult decât oricând, atenția noastră este îndreptată către colegii noștri, dar și către siguranța clienților noștri. Urmăm în permanență măsurile transmise de către Comitetul intern COVID-19, Organizația Mondială a Sănătății și recomandările guvernului pentru a ne asigura că vă oferim cele mai sigure produse și un mediu optim de livrare a acestora.

O bună parte a echipei noastre lucrează deja de acasă, iar în cazul angajaților pentru care acest lucru nu este posibil, am luat cele mai stricte măsuri de siguranță pentru a ne asigura că vă vom oferi în continuare cele mai bune servicii.

Recomandarea de a rămâne acasă este necesară nu doar pentru protecția noastră și pentru prevenirea răspândirii virusului, dar este și o oportunitate de a petrece mai mult timp alături de cei dragi. La Studio Moderna lucrăm din greu pentru a ne adapta noilor condiții și pentru a găsi cele mai bune soluții de livrare în siguranță a produselor.

Ne concentrăm toate eforturile către relația cu consumatorul, operatorii noștri sunt deja pregătiți să lucreze din siguranța locuinței lor și am luat toate măsurile pentru a oferi cea mai bună experiență în livrarea la domiciliu.

Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări. Suntem aici pentru dumneavoastră și pentru a contribui la trecerea de criza Covid-19 în cel mai bun mod posib

Telefon: 021 301 72 72
Email:relatiiclienti.ro@studio-moderna.com
Facebook: https://www.facebook.com/topshop.romania/

Vă urez dumneavoastră și celor dragi toate cele bune!

#staiacasă

Jan Heere
CEO
Studio Moderna