Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Informatii despre livrare

Produsele comandate vor fi livrate prin curier. Curierul va va anunta telefonic ziua si ora livrarii. Plata se poate face online cu cardul sau curierului la livrare. Curierul nu este angajat Studio Moderna si nu are dreptul sa desigileze coletul.

Taxa de livrare se calculează in functie de destinatia si volumetria produsului. Vedeti mai jos taxa exacta pentru produse, in functie de adresa de livarare:

Saltele

  • Bucuresti & Ilfov & resedinte de judet - 79 lei, indiferent de numărul de produse comandate (alte saltele, alte produse in comanda)
  • Restul țării - 99 lei, indiferent de numărul de produse comandate (alte saltele, alte produse in comanda)
  • Livrare saltele din magazine - 59,99 lei

Toppere

  • Bucuresti & Ilfov & resedinte de judet - 29 lei, indiferent de numărul de produse comandate (alte toppere, alte produse in comanda, cu excepția saltelelor - situație în care se aplică tariful aferent livrării saltelelor)
  • Restul Tarii - 39 lei, indiferent de numărul de produse comandate (alte toppere, alte produse in comanda, cu excepția saltelelor - situație în care se aplică tariful aferent livrării saltelelor)

Alte produse

  • Bucuresti & Ilfov - 19 lei, indiferent de numărul de produse comandate (cu excepția saltelelor și topperelor - situație în care se aplică tariful aferent livrării saltelelor sua topperelor)
  • Restul tarii - 29 lei, indiferent de numărul de produse comandate (cu excepția saltelelor și topperelor - situație în care se aplică tariful aferent livrării saltelelor sua topperelor)

Livrarea produselor catre consumator se va face intre 72h si 30 de zile calendaristice de la incheierea contractului. Aceste conditii nu se aplica produselor cumparate direct din magazinele Studio Moderna SA