Rovus Nano Tehnologia

Experimentează curățenia cu adevărat eficientă.

Tehnologia inovatoare Rovus Nano reprezintă următorul pas al evoluției în domeniul curățeniei.

Garantează eficiența unei curățenii în profunzime, cu rezultate perfecte.

Tehnologie avansată care utilizeaza puterea naturii

 

Tehnologia Rovus Nano folosește presiunea înaltă pentru a produce încontinuu abur puternic. Presiunea și temperatura ridicată au ca efect ciocnirea intensă a moleculelor de apă între ele. În urma acestui proces se generează abur uscat cu nano particule și ioni negativi.

 
 

Ionii negativi se intâlnesc predominant în jurul apei ce este în mișcare și sunt cunoscuți ca vitaminele aerului. Ei extrag hidrogenul din proteinele exterioare ale virusurilor și le elimină foarte ușor, fără niciun produs chimic.

 
 

Tehnologia Rovus Nano generează ioni negativi de cea mai bună calitate care îndepărtează rapid și eficient 100% germenii și alergenii din casa dumneavoastră, sigur și ecologic.

 
 

Aburul Nano - un nou concept al curățeniei eficiente

 

Fiind de dimensiuni nano, particulele de aburi Rovus Nano pătrund in profunzimea suprafețelor. Astfel, reușesc să elimine complet bacteriile chiar și din zonele în care aburul obișnuit nu poate să ajungă.

 
 
Abur Nano
Abur obișnuit

Atât de sigur încât îl poți folosi pe orice tip de suprafață

 

Tehnologia avansată generează abur super-uscat care nu umezește în exces și care nu deteriorează podeaua. Aburul se usucă rapid, ceea ce îl face ideal pentru curățarea chiar și a celor mai delicate suprafețe.

 
 

Curăță și igienizează întreaga casă

 

Chiar dacă este un produs foarte delicat cu suprafețele, este în același timp foarte puternic și eficient, eliminând 99.9% bacteriile! Elimină chiar și bacteriile periculoase precum E. coli, Candida albicans și salmonella aertrycke. Fără aceste bacterii, casa ta va fi mult mai curată și mai sigură.

 
 

Gata de utilizare în doar câteva secunde

 

Tehnologia Nano generează abur foarte puternic în doar câteva secunde. Acest lucru vă va economisi timp și face întregul proces de curățare mai ușor și eficient.

 
 

Îmbunătățește-ți viața cu tehnologia de ultimă generație Rovus Nano

 
 • Tehnologie

  Tehnologia în curs de brevetare generează particule nano foarte eficiente și ioni negativi de calitate

 • Eficiență

  Curăță în profunzime, igienizează și împrospătează suprafețele

 • Siguranță

  Sigur de folosit pe toate suprafețele

 • Igienă

  Înlătură eficient mirosurile și elimină 99,9% bacteriile

 • Viteză

  Gata de utilizat în doar câteva secunde

 • Banii înapoi garantat

  Termenul de returnare a contravalorii produselor returnate este de 14 de zile de la recepționarea coletului de către Studio Moderna. Contravaloarea produselor va fi trimisă prin mandat postal.

 • Modalități de plată

  Poți alege dintre următoarele modalități de plată:
  1. Numerar la livrare (plata ramburs)
  2. Plata online cu cardul tău de debit sau de credit
  3. Plata prin credit cu rambursare în rate lunare

 • Comenzi și asistență clienți

  037 213 43 86.

 • MAGAZINELE DE UNDE PUTEȚI RIDICA PRODUSUL

  Poți ridica produsele comandate online și din magazinele noastre, prin opțiunea Click&Collect.

  Magazinele noastre
 • Plăți 100% sigure

  Poți fi pe deplin sigur de plățile făcute pe site-urile noastre. Facem tot posibilul să îți păstrăm datele în siguranță și să îți respectăm intimitatea.

Păreri clienți

 • Un adevărat ajutor în casă

  Îmi place extrem de mult acest mop cu aburi! Așa se face curățenia în casă! Datorită aburilor uscați și fierbinți, igienizează și înlătură toți microbii și toată murdăria. Mai mult decât atât, având posibilitatea să dau jos laveta după folosire și să văd câtă murdărie s-a adunat pe ea, confirmă faptul că este extraordinar de eficient! Avem doi copii mici, iar cel mai mic, de doar 7 luni, umblă doar de-a bușilea. De aceea, țin foarte mult la curățenie. Așa că pentru minte contează enorm că pot să folosesc NUMAI apă, fără chimicale, pentru a face casa lună! E puțin spus că sunt o mamă fericită...

  Mihaela Francesca
 • Am incercat și am fost mulțumită de rezultat

  Îmi place! Rovus Nano Steamer este primul nostru mop cu aburi, așa că nu am cu ce să îl compar, dar când îl folosesc podeaua se uscă foarte repede și se vede că strălucește de curățenie, plus că este mult mai ușor de folosit decât mopurile obișnuite. Și lavetele sunt excelente - le-am spălat de mai mult ori deja și își păstrează forma și fibrele nu s-au îmbâcsit deloc. Se încălzește repede și este imediat gata de acțiune. Ce îmi lipsește și mi-ar plăcea să aibă este opțiunea de a selecta niveluri diferite de aburi și putere. Dar, în rest este un mod cu aburi excelent și sunt bucuroasă că l-am cumpărat!

  Adela Maria
 • După mai multe încercări am găsit produsul potrivit

  De-a lungul anilor am avut diferite mopuri cu aburi, dar acesta m-a impresionat de-a dreptul... Este pur și simplu incredibil! Cei doi husky ai mei lasă mult păr prin casă și întotdeauna am ceva de curățat, nu pot spune că mă plictisesc. Pot să afirm cu mâna pe inimă că acest mop mă ajută enorm. Ce îmi place e că nu trebuie să stropesc cu nimic petele rezistente înainte. Mopul le curăță cât ai clipi. Sunt sigur că este unul dintre cele mai bune mopuri cu aburi de pe piață în clipa de față. Sunt extrem de încântat de el!

  Viorel
 • Perfect pentru toata casa

  În living am parchet (sensibil), în dormitor am parchet laminat, iar în baie, gresie. Am trei copii și un cățel mare și blănos! Spun asta pentru că vreau să vă imaginați murdăria din casa noastră. Dar, cu Nano Floor Steamer, toate podelele sunt impecabile, cu efort minim sau aproape zero! Trebuie să dau doar de câteva ori pe jos cu el și toată murdăria dispare. Este foarte convenabil. Mi-aș dori să-l fi cumpărat mai repede!!

  Ileana Madalina

Sunteți gata să experimentați tehnologia avansată Nano folosind produsele noastre?