Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Pregătește-te pentru curătenia de primăvară!

Pregătește-te pentru curătenia de primăvară! Scapă de germeni și bacterii!

Scapă de germeni și bacterii!

 
Au mai ramas
[banner_timer]
 

Uscator de rufe electric

Photo
Video
-46%

A sosit timpul să nu vă mai aglomerați spațiul din baie, suprafețele și mânerele ușilor cu prosoape ude, cârpe sau rufe care trebuie să se usuce – Uscătorul de rufe electric Rovus Electric Cloth Drier oferă 20 de traverse încălzite care vor usca rapid, în siguranță și eficient toate rufele fără să ocupe mult spațiu în baia dvs.

Uscator de rufe electric

Pret: 649,00 LEI


Pret redus: 349,00 LEI

Selecteaza o optiune
Produsul nu este momentan pe stoc. 037 213 43 86
  • Descriere scurta
  • Detalii despre produs
  • Mai multe informatii
Descriere scurta

A sosit timpul să nu vă mai aglomerați spațiul din baie, suprafețele și mânerele ușilor cu prosoape ude, cârpe sau rufe care trebuie să se usuce – Uscătorul de rufe electric Rovus Electric Cloth Drier oferă 20 de traverse încălzite care vor usca rapid, în siguranță și eficient toate rufele fără să ocupe mult spațiu în baia dvs.

Afla mai multe
Detalii despre produs

Rufe uscate într-o clipă

Orice materiale textile care sunt lăsate să se usuce în mod natural în camera de baie durează foarte mult până se usucă, pot căpăta miros urât sau pot mucegăi în timpul procesului de uscare; de asemenea, ocupă mult spațiu valoros în camerele de baie care au deja un design compact. Uscătorul de rufe electric Rovus Electric Cloth Drier va usca toate hainele, prosoapele și alte rufe eficient, astfel încât să le puteți refolosi rapid și să vă puteți simți din nou confortabil în baia dvs.

Uscați toate lucrurile cu un singur uscător

Uscătorul de rufe electric Rovus este mult mai util decât traversele încălzite tradiționale, deoarece oferă 20 de traverse pentru toate hainele, prosoapele, cârpele și alte materiale ude pe care le-ați folosit sau spălat, simultan. Încap chiar și pantaloni, pulovere și alte articole de îmbrăcăminte mai mari!

Creat pentru a vă păstra hainele (și sănătatea) intacte

Distribuiți hainele pe două suporturi cu câte 10 traverse fiecare, care permit uscarea mai rapidă și asigurați-vă că Uscătorul de rufe electric Rovus Electric Cloth Dryer își va face treaba rapid și în siguranță, distribuind uniform temperatura (ceea este perfect pentru uscarea rapidă și, în același timp, nu deteriorează materialele) pentru toate articolele dvs. de îmbrăcăminte. Se poate folosi în siguranță în baie, fiind prevăzut cu un întrerupător de pornire/oprire rezistent la apă și un temporizator util pentru a-l opri automat atunci când nu mai este necesar.

O soluție excelentă pentru spațiile înguste și pentru momentele în care situația financiară este delicată

Nu aveți loc pentru un uscător de rufe clasic în baie? Uscătorul de rufe electric Rovus Electric Cloth Dryer este o soluție perfectă deoarece va ocupa mult mai puțin spațiu; în plus, este mult mai ieftin și consumă mult mai puțină energie decât uscătorul de rufe obișnuit. Și de ce ați vrea să cumpărați și să instalați un uscător de rufe clasic în baie, când știți că Rovus este și o soluție mult mai ecologică?

Bucurați-vă de o serie de beneficii suplimentare

Știați că nu va fi necesar să încălziți suplimentar baia atunci atunci când folosiți uscătorul de rufe electric Rovus Electric Cloth Dryer? Trebuie doar să îl porniți atunci când folosiți baia sau să alegeți programul de 2 sau de 4 ore de la temporizator, pentru a fi întâmpinat de o cameră de baie caldă și de rufe complet uscate atunci când vă întoarceți acasă.

Și atunci când nu aveți nevoie de el în baie, puteți plia cu ușurință și depozita (sau folosi) cadrul ușor și suporturile cu traverse în alt loc.

Mai multe informatii

Setul include:

 

1 buc uscător de rufe electric cu 2 seturi de 10 traverse încălzite

Pareri clienti 0 Articol(e)

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star