Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

RED FRIDAY

RED FRIDAY - Profită de SUPER OFERTE!

Profită de SUPER OFERTE!

-70%
Oferte valabile până la:
[banner_timer]
 

SET DE ÎNGRIJIRE

Photo
Video
Faceți cunoștință cu Rovus Spray Mop Plus – mopul îmbunătățit, cel mai solicitat având peste 2 milioane de bucăți vândute.
SET DE ÎNGRIJIRE
508,00 LEI
269,00 LEI Club5
Selecteaza o optiune
Comenzi si asistenta clienti 037 213 43 86
Produs disponibil. Timp estimat pentru livare: 4-5 zile lucratoare.
 • Descriere scurta
 • Detalii despre produs
Descriere scurta
Faceți cunoștință cu Rovus Spray Mop Plus – mopul îmbunătățit, cel mai solicitat având peste 2 milioane de bucăți vândute.
Afla mai multe
Detalii despre produs

Mopul nostru cel mai vândut a devenit chiar mai bun

E timpul să ne luăm la revedere de la mopul învechit cu găleată și de la frecatul cu mâinile în genunchi! Îți prezentăm Rovus Spray Mop Plus cu parte dură integrată - următoarea generație de mop concepută pentru curățare confortabilă și fără efort!

Cel mai bun dintre toate ... fără efort, eficient și rapid! Chiar și cele mai dure pete uscate sunt îndepărtate - pur și simplu stropește și șterge, și vor dispărea în câteva secunde!

Rovus Spray Mop Plus

Secretul său: parte dură integrată care oferă rezultate premium

Știm cu toții cât de încăpățânate pot fi unele pete dacă nu le curățăm imediat. Și oricât de greu încercăm să le curățăm, se întâmplă să rămânem cu ele. Acum, poți pur și simplu să scoți partea dură într-o singură mișcare, să freci pata și să o ștergi!

Cu Rovus Spray Mop Plus poți scăpa de murdărie și noroi la intrare, poți îndepărta stropii din bucătărie sau poți șterge petele din baie fără a te apleca pentru a freca cu mâna!

Rovus Spray Mop Plus

Laveta reutilizabilă din microfibră curăță eficient praful

Rovus Spray Mop Plus îți permite să cureți și mai eficient cu o singură măturare ușoară. Echipat cu lavetă microfibră lavabilă și parte dură integrată, oferă 3 tipuri de curățare:

 • Spălare umedă
 • Ștergerea prafului
 • Îndepărtarea petelor încăpățânate

Nu necesită energie electrică, doar o cantitate mică de apă sau detergent e suficientă. Laveta din microfibră este lavabilă, astfel încât să o poți reutiliza de mai multe ori, proaspătă și curată!

Rovus Spray Mop Plus

Folosește-l pentru a curăța în siguranță și eficient toate tipurile de podele

Recipientul de pulverizare îmbunătățit asigură o dispersie optimă a apei fără bălți pentru a preveni posibile deteriorări. Asta înseamnă că spălarea cu Rovus Spray Mop Plus este total sigură pentru orice suprafață, inclusiv:

 • Rovus Spray Mop Plus

  lemn de esență tare

 • Rovus Spray Mop Plus

  linoleum

 • Rovus Spray Mop Plus

  parchet laminat

 • Rovus Spray Mop Plus

  dale

Fier de călcat eficient fără efort

Fără a fi restricționat sau încetinit de cablul de alimentare, schimbă cu ușurință direcția de mișcare, plimbă fierul pe toată lungimea mesei de călcat și manevrează-l în pliuri complicate, astfel călcarea hainelor devine floare la ureche!

Fierul fără fir Rovus Ultra Smart se adaptează oricărei sarcini de călcat și îl poți folosi și conectat la cablu! Trecerea de la fără fir la cu fir este incredibil de ușoară, fără a fi nevoie de un suport suplimentar care doar să îți ocupe spațiul în timpul călcării și apoi în timpul depozitării. Fără a fi nevoie de a face compromisuri în ceea ce privește performanțele, puterea sa de 2200 W asigură că nicio cută nu rămâne în urma lui.

Rovus Ultra Smart Cordless Iron

Profesionist sub toate aspectele

Fierul fără fir Rovus Ultra Smart oferă și o funcție specială de control inteligent al căldurii care reglează automat temperatura în funcție de nevoile țesăturii, ceea ce îl face perfect pentru orice material. Poți să te asiguri că nu vei mai arde niciodată piesa vestimentară preferată

Dispunând de o talpă din ceramică glisantă netedă, cu vârf de precizie îmbunătățită, pentru un acces mai bun în zonele greu accesibile, o serie de găuri captează buzunarele de aer între talpă și țesătură, ceea ce conferă o notă profesională călcării tale.

Acest fier oferă, de asemenea, controlul variabil al aburului, incluzând abur continuu și abur sub presiune, abur uscat și funcție de pulverizare, precum și aburire verticală pentru îndepărtarea eficientă a cutelor căpătate ca urmare a păstrării hainelor pe umerașe.

Rovus Ultra Smart Cordless Iron

Pareri clienti 0 Articol(e)

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star