Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY CU REDUCERI DE PÂNĂ LA -50%

CU REDUCERI DE PÂNĂ LA -50%

 
[banner_timer]
 

Mop cu aburi Rovus Nano

Disponibil doar în magazine selectate
Photo
Video

Curățăți și igienizați întreaga casă folosind tehnologia inovatoare Rovus Nano. Mopul cu aburi Rovus Nano folosește presiunea înaltă pentru a produce abur uscat cu nano particule și ioni negativi ce sunt de până la 10 ori mai eficienți și curăță în profunzime suprafețele. Îndepărtează rapid și eficient 99,9% dintre germenii și bacteriile din casă. TESTAT ȘI APROBAT, 100% sigur și ecologic.

Mop cu aburi Rovus Nano
349,00 LEI
Selecteaza o optiune
Produsul este disponibil doar in magazine selectate
 • Descriere scurta
 • Detalii despre produs
 • Mai multe informatii
 • Disponibilitate în magazine
Descriere scurta

Curățăți și igienizați întreaga casă folosind tehnologia inovatoare Rovus Nano. Mopul cu aburi Rovus Nano folosește presiunea înaltă pentru a produce abur uscat cu nano particule și ioni negativi ce sunt de până la 10 ori mai eficienți și curăță în profunzime suprafețele. Îndepărtează rapid și eficient 99,9% dintre germenii și bacteriile din casă. TESTAT ȘI APROBAT, 100% sigur și ecologic.

Afla mai multe
Detalii despre produs

7 SFATURI PENTRU O CASĂ CURATĂ

Cu toții facem curățenie periodică - aspirăm casa, dăm cu mopul, curățăm baia sau bucătăria. Dar cum rămâne cu acele sarcini pe care le amânăm mereu?

Când, în sfârșit, avem mai mult timp pentru curățarea casei noastre, putem să ne concentrăm și pe acele mici locuri - zone pe care tindem să le trecem cu vederea în rutina noastră.

Iată câteva sfaturi pe care le puteți folosi pentru a menține casa curată cu adevărat.

Descarcă aici

Victoria e-book
Te invitam sa vezi produsul, sa il atingi si sa il testezi in magazinele noastre.
 

Experimentează curățenia cu adevărat eficientă cu tehnologia Rovus Nano

Tehnologia inovatoare Rovus Nano, un nou concept al curățeniei eficiente. Tehnologia Rovus Nano folosește presiunea înaltă pentru a produce încontinuu abur puternic. Presiunea și temperatura ridicată au că efect ciocnirea intensă a moleculelor de apă între ele generând abur uscat cu nano particule și ioni negativi.

Ionii negativi sunt cunoscuți că vitaminele aerului, elimină eficient germenii și bacteriile din casă 100% sigur și ecologic. Combinând puterea de sterilizare a aburului cu puterea de absorție a lavetei din microfibră, asigură o curățenie cu adevărat eficientă!

Rovus Nano Floor Steamer

Secretul constă în tehnologia inovatoare 

Secretul Mopului Rovus Nano Steamer constă în aburul uscat ce se formează în rezervorul de abur. Funcționează controlând o anumită temperatură, presiune și viteză. Acest lucru duce la ciocnirea intensă a moleculelor de apă între ele până când acestea ating dimensiuni foarte mici – nano dimensiuni. Acest proces generează o mare cantitate de ioni negativi.

O curățare de până la de 10x mai eficientă a suprafețelor, pentru o casă complet igienizată

Mopul Rovus Nano Steamer produce abur super uscat cu nano particule și ioni negativi ce sunt de până la 10 ori mai eficienți pătrunzând în profunzimea suprafețelor pe care le curățați.

Împreună cu nano particulele și ionii negativi curață în profunzime orice suprafață și elimină germenii, bacteriile și virușii chiar și acolo unde aburul obișnuit nu poate ajunge, lăsând podelele, gresia, mocheta, covoarele și alte suprafețe din casă ta impecabil de curate.

Aburul Nano comparat cu aburul obișnuit - Particule de aburi Nano pătrund în profunzimea suprafețelor, până la nivelul micro al materialului și nu îl umezește în exces.

Elimină până la 99.9% germenii, bacteriile și virușii, pentru o casă mai curată și mai sigură - TESTAT & APROBAT!

Cu mopul cu aburi Rovus Nano, nu trebuie să cheltuiești bani pe soluții de curățare ce pot fi mult prea dure și dăunătoare pentru suprafețele pe care dorești să le cureți dar și pentru copii sau animalele de companie. Mopul cu aburi Rovus Nano folosește doar puterea de sterilizare a aburului și elimină în mod eficient 99,9% germenii și bacteriile.

Rovus Nano Floor Steamer

Elimină germenii, bacteriile și virușii care pot pune în pericol sănătatea familiei

Știm cu toții că cei mici obișnuiesc să meargă de-a bușilea pe podeaua casei. De asemenea, în momentul în care scoatem la plimbare animalele de companie, acestea se pot întoarce în casă cu foarte multe bacterii ce ar putea afecta întreaga familie.

Mopul cu aburi Rovus Nano este atât de eficient încât elimină chiar și bacterii precum E. coli, Candida albicans și salmonella aertrycke. Fără aceste bacterii, casa ta va fi mult mai curată și mai sigură.

Rovus Nano Floor Steamer

Puternic, se încălzește în câteva secunde

Cu mopul Rovus Nano puteți uita complet de minutele în care așteptați ca un dispozitiv să fie gata de utilizare. Mopul cu aburi Rovus Nano este gata de utilizare în mai puțin de 40 de secunde.

Rapiditatea cu care acest produs este gata de utilizare vă ușurează și eficientizează întregul proces de curățenie dar vă ajută și să economisiți timp prețios.

Sigur de utilizat chiar și pe cele mai delicate suprafețe

Tehnologia avansată generează abur super-uscat care nu umezește în exces și care nu deteriorează podeaua. Aburul se usucă rapid ceea ce îl face ideal pentru curățarea chiar și a celor mai delicate suprafețe. Rezervorul de apă cu capacitate de 220 ml vă oferă până la 10 minute de folosire a mopului între reîncărcări în timp ce laveta specială din microfibre vă protejează podelele și le permite să reziste la căldura emanată de abur, de până la 125° C. Acest lucru face ca aburul să fie potrivit pentru a curăța chiar și cele mai sensibile suprafețe, inclusiv:

 • Rovus Nano Floor Steamer

  Podele

 • Rovus Nano Floor Steamer

  Gresie

 • Rovus Nano Floor Steamer

  Covoare

 • Rovus Nano Floor Steamer

  Parchet laminat

Foarte ușor și simplu de manevrat

Mopul cu apuri Nano Rovus vă ajută să obțineți o casă curată și igienizată prin manevrabilitatea și controlul lui. Este special conceput astfel încât să poată ajunge cu ușurință și în cele mai înguste spații, cum ar fi sub mobilier sau în colțurile camerelor iar mânerul telescopic crește confortul mâinilor și al încheieturilor atunci când îl folosiți.

Rovus Nano Floor Steamer

Totul despre cum poți folosi Mopul cu aburi Rovus Nano, aici

 
 
Mai multe informatii

Setul include:

 • Unitatea principală
 • Glisor
 • 2 Lavete; o lavetă pentru covoare și o lavetă pentru podele
 • Accesoriu ce se atasează unității principale + laveta pentru covoare astfel incât mopul să poată fi manevrat cu ușurință
Indicații de utilizare
1. Există un lucru comun pentru toate viețuitoarele: acestea sunt ucise de căldură - temperaturile de peste 77 °C sunt cel mai bun inamic al virusurilor și bacteriilor (Rovus Nano: 125 °C - pentru abur de mare putere în timpul curățării podelelor) 
2. Pentru dezinfectarea completă a suprafețelor din locuință, mențineți fluxul de abur pe o durată mai lungă de timp (3 minute) și schimbați laveta cu regularitate.
3. Utilizați Mopul cu aburi Rovus Nano inclusiv pe covoare, saltele și canapele, deoarece acestea nu pot fi dezinfectate cu spray-uri de curățare obișnuite.
4. Înaintea igienizării podelelor folosind mopul cu aburi, este necesară aspirarea acestora . Sărind peste această etapă, orice resturi de murdărie, praf, nisip, miez de pâine, păr etc. vor fi captate de mop, reducând eficiența acestuia. (Aspiratorul Victor Vac este aici ca să vă ajute.)
5. Asigurați-vă că folosiți mopul cu aburi des/zilnic mai ales pe suprafețele intens expuse, deoarece, conform unor studii recente, COVID-19 poate supraviețui pe diverse suprafețe până la 3 zile.
Rovus Nano Floor Steamer
Disponibilitate în magazine
Poti ridica produsele comandate online si din magazinele noastre, prin optiunea Click&Collect (cu excepția saltelelor). Magazinul de la care le poti ridica va putea fi ales in procesul de comanda, in a doua etapa. De asemenea, produsul este disponibil la vanzare in urmatoarele magazine:

Pareri clienti 10 Articol(e)

4,5

47 Parere(i)

31-40 din 47

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Valentina

www.rovus.ro

Mă ajută să termin curățenia foarte rapid
E un produs extraordinar. Peste tot în casă am gresie, iar mopul acesta este deosebit de bun pentru igienizarea ei în bucătărie și baie. Îmi place cât de repede termin treaba. Cablul este lung și aparatul este foarte ușor. I-am dat patru stele pentru că mi-ar plăcea un recipient de apă mai mare. Totuși, n-am fost dezamăgită și am putut să curăț normal cu el.

Ioan

www.rovus.ro

Eficient și rapid
Pro: foarte puternic, stă singur în picioare (îmi place foarte mult asta!), eficient, termini treaba cu el repede
Contra: cablul putea fi mai lung, poate și dispozitivul de curățare ceva mai mare
În general, sunt mulțumit!

Maria Georgiana

www.rovus.ro

Recomand
Sunt foarte încântată de Nano Floor Steamer. Am șters cu el în continuu 10-15 minute și n-a rămas fără apă. Podeaua mea este impecabilă! Pentru mine este de mare ajutor, poți regla înălțimea aparatului, nu obosesti în timp ce faci curățenie. Este foooarte ușor de manevrat, încape chiar și între frigider și aragaz, unde eu țin coșul de gunoi. Pur și simplu alunecă fără efort pe podea! FOARTE UȘOR, FOARTE CONVENABIL!

Paul Cornel

www.rovus.ro

Recomand
Acest steamer este super, e fooooarte ușor de folosit. Nu lasă urme, iar aburii lui uscați nu lasă nicio urmă pe podea. Sufăr de hernie de disc, așa că-mi place cât e de ușor și că stă singur în picioare. Îmi ușurează mult viața. Mulțumesc!

Dan

www.rovus.ro

Recomand acest produs
Ador acest mop cu aburi, este incredibil! Se încălzește în câteva secunde și este foarte ușor de manevrat - aproape că ai impresia că se mișcă singur, tu trebuie doar să îi arăți pe unde să meargă. Podelele noastre sunt foarte curate acum și pot umbla cu plăcere desculț, iar seara nu am picioarele murdare. Nu i-am dat 5 stele doar pentru că până acum nu a curățat rosturile așa cum mă așteptam. În afară de asta, sunt extraordinar de mulțumit! Îl recomand!

Paula

www.rovus.ro

Eu sunt mulțumită
Recomand cu căldură acest mop cu aburi. Am trecut de 60 de ani și până acum am curățat podeaua cu mâna, adică a trebuit să stau în genunchi. Vă dați seama ce dureri aveam... Pentru că nu mai puteam așa am hotărât să încerc mopul cu aburi Rovus... Vă spun sincer că este perfect. Nu e deloc greu și e ușor de folosit și montat. Face o treabă de nota 10 în 10 minute, aceeași treabă pe care înainte o făceam într-o oră, stând într-o poziție incomodă. Gresia mea arată super acum. Sunt sigură că nu veți fi dezamăgiți dacă hotărâți să-l cumpărați.

Emilian

www.rovus.ro

Până acum sunt foarte mulțumit
Îmi place enorm! Îl folosesc pe gresie și pe podele laminate și amândouă sunt mult mai curate decât atunci când le ștergeam cu mopul simplu. Îmi place mult că îl poți opri și lăsa în picioare acolo (spre deosebire de steamerul meu anterior). V-aș recomanda numai să spălați lavetele înainte de prima utilizare. Așa veți avea podele cu adevărat curate!

Viorel

www.rovus.ro

După mai multe încercări am găsit produsul potrivit
De-a lungul anilor am avut diferite mopuri cu aburi, dar acesta m-a impresionat de-a dreptul... Este pur și simplu incredibil! Cei doi husky ai mei lasă mult păr prin casă și întotdeauna am ceva de curățat, nu pot spune că mă plictisesc. Pot să afirm cu mâna pe inimă că acest mop mă ajută enorm. Ce îmi place e că nu trebuie să stropesc cu nimic petele rezistente înainte. Mopul le curăță cât ai clipi. Sunt sigur că este unul dintre cele mai bune mopuri cu aburi de pe piață în clipa de față. Sunt extrem de încântat de el!

Ionut

www.rovus.ro

Recomand
Cred că am găsit cel mai bun mop cu aburi de pe piață! Aparatul acesta CHIAR scoate aburi. Soția mea s-a îndrăgostit definitiv de el. În sfârșit avem un mop care știe să-și facă treaba bine. Jetul de aburi este fenomenal. Ne place mult cât de ușor este de manevrat. În plus, accesoriul pentru covoare curăță covoarele la perfecție. Îl recomandăm cu toată încrederea!

Elisabeta

www.rovus.ro

Extraordinar
Este un steamer cu adevărat extraordinar! Ușor de folosit, lejer, se întreține ușor și simți cât de curate sunt podelele după ce ai terminat curățenia! Probabil n-o să mai folosesc niciodată soluții de curățenie pentru podea, cât timp voi folosi acest mop în mod regulat.

31-40 din 47