Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY CU REDUCERI DE PÂNĂ LA -50%

CU REDUCERI DE PÂNĂ LA -50%

 
[banner_timer]
 

Mop cu aburi Rovus Nano

Disponibil doar în magazine selectate
Photo
Video

Curățăți și igienizați întreaga casă folosind tehnologia inovatoare Rovus Nano. Mopul cu aburi Rovus Nano folosește presiunea înaltă pentru a produce abur uscat cu nano particule și ioni negativi ce sunt de până la 10 ori mai eficienți și curăță în profunzime suprafețele. Îndepărtează rapid și eficient 99,9% dintre germenii și bacteriile din casă. TESTAT ȘI APROBAT, 100% sigur și ecologic.

Mop cu aburi Rovus Nano
349,00 LEI
Selecteaza o optiune
Produsul este disponibil doar in magazine selectate
 • Descriere scurta
 • Detalii despre produs
 • Mai multe informatii
 • Disponibilitate în magazine
Descriere scurta

Curățăți și igienizați întreaga casă folosind tehnologia inovatoare Rovus Nano. Mopul cu aburi Rovus Nano folosește presiunea înaltă pentru a produce abur uscat cu nano particule și ioni negativi ce sunt de până la 10 ori mai eficienți și curăță în profunzime suprafețele. Îndepărtează rapid și eficient 99,9% dintre germenii și bacteriile din casă. TESTAT ȘI APROBAT, 100% sigur și ecologic.

Afla mai multe
Detalii despre produs

7 SFATURI PENTRU O CASĂ CURATĂ

Cu toții facem curățenie periodică - aspirăm casa, dăm cu mopul, curățăm baia sau bucătăria. Dar cum rămâne cu acele sarcini pe care le amânăm mereu?

Când, în sfârșit, avem mai mult timp pentru curățarea casei noastre, putem să ne concentrăm și pe acele mici locuri - zone pe care tindem să le trecem cu vederea în rutina noastră.

Iată câteva sfaturi pe care le puteți folosi pentru a menține casa curată cu adevărat.

Descarcă aici

Victoria e-book
Te invitam sa vezi produsul, sa il atingi si sa il testezi in magazinele noastre.
 

Experimentează curățenia cu adevărat eficientă cu tehnologia Rovus Nano

Tehnologia inovatoare Rovus Nano, un nou concept al curățeniei eficiente. Tehnologia Rovus Nano folosește presiunea înaltă pentru a produce încontinuu abur puternic. Presiunea și temperatura ridicată au că efect ciocnirea intensă a moleculelor de apă între ele generând abur uscat cu nano particule și ioni negativi.

Ionii negativi sunt cunoscuți că vitaminele aerului, elimină eficient germenii și bacteriile din casă 100% sigur și ecologic. Combinând puterea de sterilizare a aburului cu puterea de absorție a lavetei din microfibră, asigură o curățenie cu adevărat eficientă!

Rovus Nano Floor Steamer

Secretul constă în tehnologia inovatoare 

Secretul Mopului Rovus Nano Steamer constă în aburul uscat ce se formează în rezervorul de abur. Funcționează controlând o anumită temperatură, presiune și viteză. Acest lucru duce la ciocnirea intensă a moleculelor de apă între ele până când acestea ating dimensiuni foarte mici – nano dimensiuni. Acest proces generează o mare cantitate de ioni negativi.

O curățare de până la de 10x mai eficientă a suprafețelor, pentru o casă complet igienizată

Mopul Rovus Nano Steamer produce abur super uscat cu nano particule și ioni negativi ce sunt de până la 10 ori mai eficienți pătrunzând în profunzimea suprafețelor pe care le curățați.

Împreună cu nano particulele și ionii negativi curață în profunzime orice suprafață și elimină germenii, bacteriile și virușii chiar și acolo unde aburul obișnuit nu poate ajunge, lăsând podelele, gresia, mocheta, covoarele și alte suprafețe din casă ta impecabil de curate.

Aburul Nano comparat cu aburul obișnuit - Particule de aburi Nano pătrund în profunzimea suprafețelor, până la nivelul micro al materialului și nu îl umezește în exces.

Elimină până la 99.9% germenii, bacteriile și virușii, pentru o casă mai curată și mai sigură - TESTAT & APROBAT!

Cu mopul cu aburi Rovus Nano, nu trebuie să cheltuiești bani pe soluții de curățare ce pot fi mult prea dure și dăunătoare pentru suprafețele pe care dorești să le cureți dar și pentru copii sau animalele de companie. Mopul cu aburi Rovus Nano folosește doar puterea de sterilizare a aburului și elimină în mod eficient 99,9% germenii și bacteriile.

Rovus Nano Floor Steamer

Elimină germenii, bacteriile și virușii care pot pune în pericol sănătatea familiei

Știm cu toții că cei mici obișnuiesc să meargă de-a bușilea pe podeaua casei. De asemenea, în momentul în care scoatem la plimbare animalele de companie, acestea se pot întoarce în casă cu foarte multe bacterii ce ar putea afecta întreaga familie.

Mopul cu aburi Rovus Nano este atât de eficient încât elimină chiar și bacterii precum E. coli, Candida albicans și salmonella aertrycke. Fără aceste bacterii, casa ta va fi mult mai curată și mai sigură.

Rovus Nano Floor Steamer

Puternic, se încălzește în câteva secunde

Cu mopul Rovus Nano puteți uita complet de minutele în care așteptați ca un dispozitiv să fie gata de utilizare. Mopul cu aburi Rovus Nano este gata de utilizare în mai puțin de 40 de secunde.

Rapiditatea cu care acest produs este gata de utilizare vă ușurează și eficientizează întregul proces de curățenie dar vă ajută și să economisiți timp prețios.

Sigur de utilizat chiar și pe cele mai delicate suprafețe

Tehnologia avansată generează abur super-uscat care nu umezește în exces și care nu deteriorează podeaua. Aburul se usucă rapid ceea ce îl face ideal pentru curățarea chiar și a celor mai delicate suprafețe. Rezervorul de apă cu capacitate de 220 ml vă oferă până la 10 minute de folosire a mopului între reîncărcări în timp ce laveta specială din microfibre vă protejează podelele și le permite să reziste la căldura emanată de abur, de până la 125° C. Acest lucru face ca aburul să fie potrivit pentru a curăța chiar și cele mai sensibile suprafețe, inclusiv:

 • Rovus Nano Floor Steamer

  Podele

 • Rovus Nano Floor Steamer

  Gresie

 • Rovus Nano Floor Steamer

  Covoare

 • Rovus Nano Floor Steamer

  Parchet laminat

Foarte ușor și simplu de manevrat

Mopul cu apuri Nano Rovus vă ajută să obțineți o casă curată și igienizată prin manevrabilitatea și controlul lui. Este special conceput astfel încât să poată ajunge cu ușurință și în cele mai înguste spații, cum ar fi sub mobilier sau în colțurile camerelor iar mânerul telescopic crește confortul mâinilor și al încheieturilor atunci când îl folosiți.

Rovus Nano Floor Steamer

Totul despre cum poți folosi Mopul cu aburi Rovus Nano, aici

 
 
Mai multe informatii

Setul include:

 • Unitatea principală
 • Glisor
 • 2 Lavete; o lavetă pentru covoare și o lavetă pentru podele
 • Accesoriu ce se atasează unității principale + laveta pentru covoare astfel incât mopul să poată fi manevrat cu ușurință
Indicații de utilizare
1. Există un lucru comun pentru toate viețuitoarele: acestea sunt ucise de căldură - temperaturile de peste 77 °C sunt cel mai bun inamic al virusurilor și bacteriilor (Rovus Nano: 125 °C - pentru abur de mare putere în timpul curățării podelelor) 
2. Pentru dezinfectarea completă a suprafețelor din locuință, mențineți fluxul de abur pe o durată mai lungă de timp (3 minute) și schimbați laveta cu regularitate.
3. Utilizați Mopul cu aburi Rovus Nano inclusiv pe covoare, saltele și canapele, deoarece acestea nu pot fi dezinfectate cu spray-uri de curățare obișnuite.
4. Înaintea igienizării podelelor folosind mopul cu aburi, este necesară aspirarea acestora . Sărind peste această etapă, orice resturi de murdărie, praf, nisip, miez de pâine, păr etc. vor fi captate de mop, reducând eficiența acestuia. (Aspiratorul Victor Vac este aici ca să vă ajute.)
5. Asigurați-vă că folosiți mopul cu aburi des/zilnic mai ales pe suprafețele intens expuse, deoarece, conform unor studii recente, COVID-19 poate supraviețui pe diverse suprafețe până la 3 zile.
Rovus Nano Floor Steamer
Disponibilitate în magazine
Poti ridica produsele comandate online si din magazinele noastre, prin optiunea Click&Collect (cu excepția saltelelor). Magazinul de la care le poti ridica va putea fi ales in procesul de comanda, in a doua etapa. De asemenea, produsul este disponibil la vanzare in urmatoarele magazine:

Pareri clienti 7 Articol(e)

4,5

47 Parere(i)

41-47 din 47

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Gheorghe

www.rovus.ro

Recomand
Cu minunăția asta nu mai simt că a face curățenia în casă e o corvoadă. Trebuie doar să-l umpli, să-l pornești, să aștepți câteva secunde și aparatul te anunță când e gata să-și facă treaba. Tot ce trebuie să faci e să vezi cum murdăria dispare.

Ana Maria

www.rovus.ro

Recomand
Îmi place mopul cu aburi Rovus Nano. Uneori trebuie să trec de mai multe ori peste un loc unde s-a vărsat ceva lipicior, dar, până la urmă, își face treaba! Excelent produs!

Olga

www.rovus.ro

Excelent
Dacă i-aș putea da mai multe stele, aș face-o! M-am îndrăgostit de el pe viață. Așa că vreau să vă spun câteva lucruri pe care le ador la el cel mai mult:
1. Este suuuuper-silențios, așa că mamele de copii mici sau sensibili la zgomote, cum e fiul meu, vor fi încântate.
2. După ce am curățat toată casa, nu mă doare spatele deloc. Înainte îmi era greu, pentru că trebuie să mă aplec foarte des și aveam dureri cumplite de spate.
3. Până și locurile greu accesibile, pe care înainte nu le puteam curăța nici cu mâna, sunt impecabile după o singură ștergere.
4. FĂRĂ CHIMICALE: Fiindcă am un copil mic care stă mult pe jos, îmi place ca podeaua să nu fie un pericol pentru el.
5. Accesoriul pentru covoare este extraordinar. Mă ajută să țin curate toate covoarele din casă.
6. Este oferit cu 2 lavete. În plus, acestea pot fi spălate la mașină, ceea ce mă ajută să fac economie.
7. Nu lasă nicio urmă pe podea. Dacă sunteți ca mine, știți că urmele de pe podea o fac să pară murdară. Acum, podeaua mea este întotdeauna strălucitoare și, cel mai important, curată!
8. Stă singur în picioare, așa că îl pot lăsa în mijlocul camerei la verticală, dacă trebuie să fac altceva între timp.
9. Este suuuper ușor, ușor de transportat și chiar mai ușor de manevrat.
Mi-aș dori doar să aibă un cablu puțin mai lung, dar chiar și așa este destul de lung ca să ajungă fără probleme în toate colțurile camerei. Dacă vreți să vă ușurat viața - cumpărați-l! Spatele vă va mulțumi cu siguranță!

Daniela

www.rovus.ro

Produs bun. Recomand
Sunt extrem de bucuroasă că am un mop cu aburi Rovus Nano! Curățarea pardoselii noastre este extrem de solicitantă, fiind din lemn masiv delicat și sensibil, plus că avem copii mici și un cățel mare și vă dați seama câtă murdărie se face. Până acum am folosit un mop simplu, care nu curăța niciodată perfect. Când folosesc mopul Rovus Nano, laveta lui este aproape complet neagră. Acest mop scoate și cele mai persistente pete, ba chiar și alimentele foarte lipicioase, fără absolut nicio problemă.

Ioan Victor

www.rovus.ro

Curăță foarte rapid
Trebuie să recunosc – îmi place foarte mult acest mop cu aburi! În apartamentul meu de 2 camere am doar parchet. Mopul ăsta le-a curățat atât de bine, că zici c-aș avea un apartament nou! A fost foarte ușor și eficient. Am comandat și lavete de rezervă. Sper să reziste o veșnicie!

Adela Maria

www.rovus.ro

Am incercat și am fost mulțumită de rezultat
Îmi place! Rovus Nano Steamer este primul nostru mop cu aburi, așa că nu am cu ce să îl compar, dar când îl folosesc podeaua se uscă foarte repede și se vede că strălucește de curățenie, plus că este mult mai ușor de folosit decât mopurile obișnuite. Și lavetele sunt excelente - le-am spălat de mai mult ori deja și își păstrează forma și fibrele nu s-au îmbâcsit deloc. Se încălzește repede și este imediat gata de acțiune. Ce îmi lipsește și mi-ar plăcea să aibă este opțiunea de a selecta niveluri diferite de aburi și putere. Dar, în rest este un mod cu aburi excelent și sunt bucuroasă că l-am cumpărat!

Dorina

www.rovus.ro

Excelent
Până acum merge impecabil. Raportul performanță-preț este un mare, mare plus.

41-47 din 47

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5