Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Pachet Victor Vac + Spray Mop Plus

Photo
Video
-21%

Victor Vac combină 3 funcționalități într-un singur aspirator: aspirare uscată, aspirare umedă și funcție de suflantă/pompă, fiind astfel soluția perfectă de curățare a casei.

Faceți cunoștință cu celebrul Spray Mop Plus - cu peste 2 milioane de piese vândute. Păstrează toate funcționalitățile modelului existent, plus – burete integrat pentru cele mai dificile pete uscate.

Pachet Victor Vac + Spray Mop Plus

Pret: 657,00 LEI


Pret redus: 518,00 LEI

Selecteaza o optiune
Comenzi si asistenta clienti 037 213 43 86
Produs disponibil. Timp estimat pentru livare: 6 zile lucratoare.
 • Descriere scurta
 • Detalii despre produs
 • Mai multe informatii
 • Magazinele de unde puteti ridica produsul
Descriere scurta

Victor Vac combină 3 funcționalități într-un singur aspirator: aspirare uscată, aspirare umedă și funcție de suflantă/pompă, fiind astfel soluția perfectă de curățare a casei.

Faceți cunoștință cu celebrul Spray Mop Plus - cu peste 2 milioane de piese vândute. Păstrează toate funcționalitățile modelului existent, plus – burete integrat pentru cele mai dificile pete uscate.

Afla mai multe
Detalii despre produs

Soluția de curățare completă pentru o casă mai curată și mai sănătoasă

Când vine vorba de curățenia casei, ajutorul unui aspirator eficient și fiabil este diferența dintre o activitate stresantă și una simplă, fără griji. Iar dacă suferiți de alergii, atunci știți cât de valoros este pentru dumneavoastră și casa dumneavoastră un sistem de curățare și de filtrare de înaltă calitate.

Cu Rovus Victor Vac, un aspirator cu apă multifuncțional și versatil, puteți face față oricărui tip de murdărie din casă, fie că e vorba de noroi, fie de praf sau chiar de lichide lipicioase. Acesta oferă o soluție completă de curățare pentru activitățile casnice, deoarece combină 3 funcționalități diferite într-un singur produs:

 • Aspirare uscată
 • Aspirare umedă
 • Suflantă/pompă

Acum, puteți trece ușor de la o funcție la alta pentru eficiență maximă de curățare fără absolut nicio problemă.

Rovus Victor Vac

Aspirare uscată cu puterea filtrului HEPA și a filtrării prin apă

Cu Victor Vac puteți face din casă un mediu sănătos pentru dumneavoastră și pentru cei dragi. Grație incredibilului său sistem cu filtrare multiplă care include filtrare prin apă și filtrul HEPA, Victor Vac are grijă de sănătatea dumneavoastră și a familiei dumneavoastră, deoarece ajută la filtrarea tuturor alergenilor și impurităților din locuință.

Grație designului său fără sac, filtrează eficient praful absorbit și reție imediat alergenii și particulele de praf din aer în recipientul cu apă, având grijă ca aceștia să nu se mai întoarcă pentru a cauza reacții alergice. Iată de ce Rovus Victor Vac este un aparat obligatoriu pentru oricine suferă de alergii sau de astm și care își dorește o locuință perfect curată. Puteți aspira aproape orice: de la praf fin și cereale sfârâmate la firmituri de pâine și păr de animale.

Rovus Victor Vac

Aspirare umedă pentru curățarea apei și a altor lichide vărsate

Cu toții știm că, mai ales când avem copii mici în casă, se poate întâmpla aproape zilnic ca diverse lichide să ajungă pe podea. Pentru a le îndepărta eficient, Rovus Victor Vac include o racletă foarte utilă atunci când curățați și aspirați lichide vărsate.

Fie că ați răsturnat o găleată cu apă în baie, fie că cei mici au vărsat lapte sau suc în bucătărie sau un musafir ți-a scăpat cocteilul pe terasă, Victor Vac oferă o soluție rapidă și eficientă curățând pur și simplu podelele prin aspirare cât ai clipi.

Rovus Victor Vac

Funcție de suflantă/pompă pentru curățare sau umflare la nevoie

Pe lângă funcția de aspirare uscată și umedă, Rovus Victor Vac este prevăzut si cu o suflantă/pompă încorporată. Tot ce trebuie să faceți este să cuplați furtunul la duza de evacuare, să atașați piesa de pompare, să porniți și sunteți gata să umflați orice.

Această funcție este ideală pentru a sufla rapid și ușor praf, frunze și reziduuri din spații înguste, în vreme ce piesa de umflare extrem de utilă vă ajută să umflați baloane, saltele gonflabile, piscine supraterane, caiace, bărci și alte obiecte gonflabile fără nicio bătaie de cap.

Rovus Victor Vac

Mopul nostru cel mai vândut s-a îmbunătățit

E timpul să ne luăm la revedere de la mopul grele si invechite! Vă prezentăm Rovus Spray mop Plus cu buretele abraziv integrat - următoarea generație de mop concepută pentru curățare confortabilă și fără efort!

Cel mai bun de pana acum, fără efort, eficient și rapid! Curăță chiar și petele vechi, cele mai greu de îndepărtat - pur și simplu pulverizați, ștegeți și vor dispărea în câteva secunde!

Rovus Spray Mop Plus

Secretul său: burete integrat care oferă rezultate premium

Știm cu toții cât de încăpățânate pot fi unele pete dacă nu le curățăm imediat. Și oricât de greu încercăm să le curățăm, cu toții se întâmplă să le avem. Acum, puteți pur și simplu să scoateți buretele într-o singură mișcare si puteti șterge!

Cu Rovus Spray Mop Plus puteți scăpa de murdărie și noroi la intrare, puteți îndepărta petele din bucătărie sau puteți șterge murdaria din baie fără să vă aplecați și să vă murdăriți pe mâini!

Rovus Spray Mop Plus

Laveta reutilizabila din microfibra curata eficient praful

Rovus Spray mop plus vă permite să curățați și mai eficient cu o singură măturare ușoară. Echipat cu mop din microfibră lavabilă și spălător integrat, oferă 3 tipuri de curățare:

 • cu mop umed
 • praf uscat
 • indepartarea petelor dificile

Nu necesită energie electrică și doar o cantitate mică de apă sau detergent. Garnitura din microfibră este lavabilă, astfel încât să o poți reutiliza de mai multe ori proaspătă și curată!

Rovus Spray Mop Plus
Mai multe informatii

Setul include:

Rovus Victor Vac

 • Aspirator Multifuncțional Victor Vac
 • Furtun
 • Tub cu 2 piese
 • Perie normală pentru podea
 • perie cu racletă pentru podea
 • 2 perii mici
 • Duză pentru spații înguste
 • Accesoriu pentru pompă
Rovus Victor Vac

Rovus Spray Mop Plus

 • Mop-ul Spray Mop Plus
 • 1x lavetă
 • 1x burete abraziv integrat
Rovus Spray Mop Plus
Magazinele de unde puteti ridica produsul

Pareri clienti 0 Articol(e)

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

&bsp;Click aici pentru apel video