Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Tips & Tricks

1-10 din 20

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Sfaturi cum să cureți podeaua ca un profesionist

  Sfaturi cum să cureți podeaua ca un profesionist

  Sentimentul pe care îl ai după ce ai terminat curățenia și totul arată lună? Priceless!Oricine își dorește podele veșnic curate, lucioase și care să se curețe eficient și repede. Mai mult, dacă facem acest lucru fără a afecta calitatea podelelor, cu atât mai bine. Iar cu dispozitivul și produsele corecte, chiar este posibil. În acest articol, am trecut în revista metodele de curățare disponibile pentru toate tipurile de podele, detaliind modul de curățare, produsele folosite și electrocasnicele recomandate fiecărui tip de podea.

  Citește mai mult 
 • Tratament cu aburi pentru față

  Tratament cu aburi pentru față

  Tratamentul cu aburi este una dintre cele mai simple dar eficiente metode de a curăța tenul. Un alt avantaj este că toate tratamentele faciale sunt mai eficiente atunci când sunt aplicate cu această metodă. Iată cei 6 pași simpli!

   
  Citește mai mult 
 • Cum scapi de igrasie pe pereți? De ce apare și cum previi apariția ei

  Cum scapi de igrasie pe pereți? De ce apare și cum previi apariția ei

  Igrasia este unul dintre cele mai frecvente fenomene cu care se confruntă locuințele care nu sunt izolate corespunzător sau care au diverse probleme ce permit infiltrarea apei. Igrasia nu este doar o situație neplăcută din punct de vedere estetic, ci îți poate afecta grav sănătatea dacă nu acționezi în niciun fel pentru a o elimina. Combaterea igrasiei este de cele mai multe ori costisitoare pentru că presupune lucrări de reparații complexe. Cea mai bună formă de a scăpa de igrasie rămâne prevenția.

  Citește mai mult 
 • Ghiveci care udă singur florile

  Ghiveci care udă singur florile

  Bucurați-vã de zilele cãlduroase cu aceste ghivece care se udã singure, ușor de fãcut și prietenoase cu natura.

  De ce aveți nevoie:

  • Sticle de plastic cu capac
  • Pãmânt de flori
  • Semințe
  • Sfoarã de bumbac
  Citește mai mult 
 • Incalzitoare naturale de racire sau incalzire

  Incalzitoare naturale de racire sau incalzire

  O alternativă perfectă, naturală și artizanală, pentru zilele caniculare sau friguroase, care poate fi încălzită în cuptorul cu microunde sau pusă în congelator.

  Citește mai mult 
 • Lumânări decorative

  Lumânări decorative

  Aceste lumânări simple și rapid de făcut creează o atmosferă relaxantă și sunt o decorațiune frumoasă pentru orice cameră. Adăugați câteva picărui de ulei esențial, bețișoare de scorțișoară sau alte parfumuri pentru beneficii suplimentare.

  Citește mai mult 
 • Avantajele fierului de călcat fără fir

  Avantajele fierului de călcat fără fir

  • Portabilitatea
  • Cablul rãsucit
  • Greutate
  • Siguranta
  Citește mai mult 
 • Curățarea covoarelor acasă: soluții și recomandări eficiente pentru îngrijirea covoarelor

  Curățarea covoarelor acasă: soluții și recomandări eficiente pentru îngrijirea covoarelor

  Un covor potrivit poate scoate din anonimat orice încăpere, însă dacă vrei să te bucuri de el o perioadă lungă de timp, trebuie să înveți cum să îl cureți corect și cum să îl îngrijești în cel mai mic detaliu, la tine acasă. Îndepărtarea imediată a petelor formate, aspirarea regulată, curățarea și spălarea corespunzătoare a covorului, în funcție de tipul său și de materialul din care a fost realizat reprezintă obiceiuri pe care trebuie să le adopți de îndată.

  Citește mai mult 
 • 7 SFATURI PENTRU O CASĂ CURATĂ

  7 SFATURI PENTRU O CASĂ CURATĂ

  Cum poți să ai o casă curată și igienizată?

  ❤️ casa curată

  Cu toții facem curățenie periodic - aspirăm casa, dăm cu mopul, curățăm baia sau bucătăria. Dar cum rămâne cu acele sarcini pe care le amânăm mereu? Când, în sfârșit, avem mai mult timp pentru curățarea casei noastre, putem să ne concentrăm și pe acele mici locuri - zone pe care tindem să le trecem cu vederea în rutina noastră.
  Iată câteva sfaturi pe care le puteți folosi pentru a menține casa curată cu adevărat.

  Citește mai mult 
 • 4 motive pentru care este bine pentru copii să ajute la treburile casnice

  4 motive pentru care este bine pentru copii să ajute la treburile casnice

  Amintiți-vă copilăria - v-au învățat părinții de la o vârstă fragedă că trebuie să ajutați în casă și să participați la treburile casnice? Indiferent de răspuns (pentru că atât „da”, cât și „nu”, în acest caz, duc la aceeași concluzie), să-i înveți pe copii să ajute la treburile casnice este un lucru foarte bun. Iată patru motive în sprijinul acestei teze. Treaba prin casă, pe lângă faptul că este foarte distractivă, ajută și la consolidarea relației părinte-copil.

  Citește mai mult 

1-10 din 20

Pagina:
 1. 1
 2. 2