Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Tips & Tricks

11-18 din 18

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • 7 lucruri care nu stiai ca se pot curața cu un fier de călcat pe verticală

  7 lucruri care nu stiai ca se pot curața cu un fier de călcat pe verticală

  1. Îndepărtarea grăsimii
  2. Igienizarea blaturilor de bucătărie
  3. Împrospătarea tapiseriei
  4. Curățarea rosturilor murdare din baie și bucătărie
  5. Decongelarea congelatorului
  6. Curățarea perdelelor de duș și a ușilor de sticlă ale cabinei de duș
  7. Ștergerea la perfecție a oglinzilor și geamurilor
  Citește mai mult 
 • Alergii de primăvară: cum se manifestă, tratamente și remedii

  Alergii de primăvară: cum se manifestă, tratamente și remedii

  Primăvara este un sezon plin de viață – soarele începe să ne răsfețe cu razele sale calde, natura începe să înverzească și să înflorească, păsările ne încântă cu trilurile lor. Cu toate acestea, unii oameni nu se pot bucura de primăvară din cauza alergiilor. Aceste alergii sezoniere încep să apară de la finalul lunii februarie, se întind uneori chiar și până în octombrie, și provoacă neplăceri în rândul tuturor persoanelor alergice. Dacă te confrunți dintr-o dată cu secreții nazale abundente și cu un disconfort la nivelul ochilor, s-ar putea să nu fie o simplă răceală, ci o alergie la polen. Deși există câteva tratamente și remedii naturiste la care poți apela pentru a ameliora simptomele supărătoare, din păcate, alergiile nu dispar, ci se fac resimțite la fiecare contact cu alergenii.

  Citește mai mult 
 • Când ești pe fugă

  Când ești pe fugă

  Ce faci când ești pe fugă și ai hainele sifonate dar nu ai timp de călcat?

  Soluția pentru tine este spray home-made pentru deșifonarea hainelor! Este simplu și eficient, iar ingredientele se află în casa oricui. 

   
  Citește mai mult 
 • Curățarea geamurilor și a oglinzilor: soluții și recomandări eficiente de îngrijire

  Curățarea geamurilor și a oglinzilor: soluții și recomandări eficiente de îngrijire

  Curățarea geamurilor și a oglinzilor nu este o activitate prea plăcută, însă ea trebuie bifată în cadrul activității de curățenie generală. Partea bună este că poți spăla rapid aceste suprafețe dacă ai instrumentele și soluțiile potrivite. Partea mai puțin bună este că urmele vor apărea la loc după ceva timp, deci nu vei apuca să te bucuri prea mult de geamuri și oglinzi care strălucesc. Ca să nu mai vezi în spălarea suprafețelor din sticlă o adevărată corvoadă, am realizat un mini-ghid cu sfaturi și recomandări pentru o curățare eficientă și o întreținere de lungă durată. Înarmează-te cu o lavetă de microfibră și o soluție de curățat geamuri pentru că trecem la treabă!

  Citește mai mult 
 • Idei de flori de apartament pentru orice spațiu. Sfaturi și trucuri de îngrijire

  Idei de flori de apartament pentru orice spațiu. Sfaturi și trucuri de îngrijire

  Atunci când locuiești la apartament amenajarea unei zone verzi depinde foarte mult de spațiul pe care îl ai disponibil. Există soluții pentru orice ordin de mărime al locuinței și plante pe care le poți folosi pentru a schimba aspectul acesteia, însă primul pas spre alegere este conștientizarea și dimensionarea corectă a zonelor unde vor fi amplasate ghivecele

  Citește mai mult 
 • Temperatura optima in casa: în funcție de cameră, în timpul somnului, pentru copii/bebeluși

  Temperatura optima in casa: în funcție de cameră, în timpul somnului, pentru copii/bebeluși

  Te trezești noaptea constant pentru că ți-e cald. Dimineața, te trezești tremurând și înfrigurat. Copilul nu se odihnește cum trebuie și nu știi de ce. Dar ai ghicit - toate aceste lucruri țin de temperatura din cameră, un factor căruia ar trebui să îi acordăm mai multă importanță.

   

  Citește mai mult 
 • Umiditate optima in casa & camera bebelusului: valori recomandate, sfaturi & solutii

  Umiditate optima in casa & camera bebelusului: valori recomandate, sfaturi & solutii

  Știai că interioarele caselor noastre sunt susceptibile la schimbarea anotimpurilor? Sigur, toată lumea știe de diferențele evidente de temperatură, dar, dacă sesizezi că, în familie, episoadele de strănut au devenit din ce în ce mai dese, iar nasul înfundat o prezență constantă, atunci află că nu doar diferențele de temperatură vară-iarnă sunt responsabile. Acestea pot fi cauzate de un factor mult mai subtil -  umiditatea aerului din încăpere.

  Citește mai mult 
 • Creați o zonă de lucru sigură, fără virus

  Creați o zonă de lucru sigură, fără virus

  Pe vremea pandemiei de coronavirus, multe companii au fost hotărâte să își închidă biroul și să se mute la biroul de acasă. Asta înseamnă că unii dintre voi s-ar putea confrunta cu o provocare - lucrul de acasă. V-am pregătit câteva sfaturi despre cum să vă faceți zona de lucru acasă plăcută, eficientă și sigură.
  Citește mai mult 

11-18 din 18

Pagina:
 1. 1
 2. 2